Loewe 48″ inspire dr+ – Individuelt tilpasset Smart TV

På fjernlager
– Leveringstid kan forekomme

19.999,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Loewe inspire 48 dr+

Det individuelle allround-TV til smart streaming-underholdning.

Superhurtigt smart-tv med Ultra HD-opløsning OLED-panel: Loewe inspire er vores moderne allrounder til den bedste streamingunderholdning. Uanset om du ser tv, bruger video-on-demand, gennemser mediebiblioteker, lytter til musik, surfer på internettet eller konsolspil: Dit underholdningsprogram kan nemt styres via vores Loewe os og Loewe fjernbetjening, med et tryk på en knap eller med stemmekommando.

  • Forkalibrerede Ultra HD OLED-skærme med HDR og Dolby Vision
  • Loewe dr+ system med 1 terabyte harddisk optagekapacitet
  • Fleksibel tilslutningsmulighed med HDMI 2.1 og 120 Hz VRR for hurtig spil
  • Superhurtigt og smart Loewe OS med Apple AirPlay og DTS Play-Fi
  • Innovative lydløsninger lige fra usynlig lyd til klang bar i og videre
  • Sofistikeret 360°-design med individuelle og modulopbyggede opsætningsløsninger

Indhold i kassen: Loewe inspire 48 dr+, drejelig bordstand i, Loewe fjernbetjening inkl. 2x AAA batterier, Loewe welcome box, brugervejledning, strømledning

Varenummer 62463D70 Kategorier , ,

Ultra HD OLED-panel for perfekt ydeevne.

Strålende tv-oplevelse med Ultra HD-opløsning og et komplet udvalg af HDR-formater inklusive Dolby Vision. OLED-panelet er af seneste EX-generation af ‘Master Black’ ydeevneniveau med mindre end 1 % polarisatorreflektivitet. Hvert enkelt OLED TV er forkalibreret på vores fabrik for at opfylde alle relevante filmskabers billed- og farvestandarder for en helt naturlig og imponerende filmgengivelse direkte ud af kassen i din stue.

 

Komfortable optagelses- og tidsforskydningsfunktioner.

Det nye Loewe inspire dr+ TV kommer med en komfortabel elektronisk programguide (EPG), en fuldt udstyret triple tuner til DVB-T2/C/S2 HD inkl. 5V antenne strømforsyning, en integreret 1 terabyte harddisk og indbyggede smart streaming video-on-demand apps samt HbbTVmedia biblioteker. Alt dette tilsammen muliggør funktioner såsom timeshift-optagelse af live-tv samt optagelse af DVB-kanaler i baggrunden, mens du ser streaming indhold parallelt. Og selvfølgelig tillader den også programmeret optagelse, mens du sover eller er væk, samt at se film fra arkivet når som helst.

 

Fuld understøttelse af digitale tilslutningsstandarder.

Det nye Loewe chassis SL850 er baseret på en ny super højtydende hoved-CPU og GPU fra MTK samt kører med den nyeste Loewe os8 baseret på Vidaa for hurtig betjening og fuld understøttelse af funktioner og apps. Dette inkluderer to HDMI 2.1-indgange, der understøtter de nyeste versioner af CEC, HDCP, ALLM og VRR med Ultra HD-opløsning @ 120 Hz, som er perfekt til spillekonsoller med avancerede grafiske krav. Derudover understøtter en af ​​disse HDMI 2.1-indgange også eARC til tilslutning af en Loewe klang bar3 eller 5 mr for at nyde de nyeste filmlyd-codecs såsom Dolby Atmos i højopløsningssurroundlyd med flerkanalskonfiguration.

 

Loewe os og Loewe fjernbetjening til hurtig og direkte streaming adgang.

Loewe os8 styresystemet tilbyder alle vigtige streamingtjenester som Netflix, YouTube, Amazon prime video, Disney+, Apple tv+, Paramount+, DR TV og mange flere. Derudover understøtter Loewe os8 også Miracast, Apple AirPlay og DTS Play-Fi for endnu mere interaktion og forbindelse med smart home og multiroom lydenheder. 

Den komfortable Loewe-fjernbetjening med forbedret haptik og brugervenlighed giver direkte adgang til seks store VOD-streamingtjenester med et enkelt tryk på en knap og kontrol via det oplyste markørfelt. Hvis parret via Bluetooth, kan du endda bruge stemmekommandoer til at betjene dit tv via Vidaa Voice eller Alexa Skills. Du skal blot aktivere den integrerede mikrofon med et tryk på en knap.

 

Skalerbare lydløsninger til ethvert tænkeligt behov.

Loewes egen lydudvikling og lydindstilling sammen med Dolby Atmos-lydbehandling sikrer den bedste akustiske gengivelse og filmoplevelse. Loewe usynlig lyd med rent monitor-look er den perfekte løsning til designelskere eller mindre rum.

Blot ved at montere Loewe klang bar i kan du nyde 80 watts total musikeffekt og en bred stereolyd med tydelig iscenesættelse og den bedste taleforståelighed. Ved at tilføje den trådløse og vibrationsfrie Loewe klang sub1 skaber du nemt et 2.1 system med mere volumen og bas.

Eller tilslut en aktiv soundbar som Loewe klang bar3 mr eller bar5 mr via HDMI eARC og en eller flere Loewe klang sub5 og Loewe klang mr højttalere for at skabe et ægte flerkanals hjemmebiografsystem via Loewe trådløst digitalt audiolink.

 

Design og kvalitet Fremstillet i Tyskland.

Et godt raffineret design, med kabelstyring, kabeltunneler og aftagelige magnetiske bagdæksler, skjulte forbindelser og et basalt grå spraymalet og delvist stofbeklædt bagkabinet er uden kompromis og sammenligning i branchen.

Den indre mekaniske konstruktion er både smart og robust med solide VESA-bolte direkte i TV’ets hovedstruktion og en massiv bordplade inklusive et drejeligt stativ med skjult kabelføring.

Valgfrie tilbehør og opsætningsløsninger som f.eks. gulvstand flex, floor2ceiling-stand eller forskellige vægbeslag giver en individuel tilpasning til ethvert rum.

Farve

Basalt Grey

Skærmopløsning

Ultra HD 4K (3840 x 2160)

Skærmtype

OLED

Skærmstørrelse

48"

Scanningsfrekvens

100/120 Hz

Højtaler

40 Watt

Operativsystem

Loewe os8

Optagefunktion

Ja, indbygget harddisk med 1 TB

USB port

4

Dimensioner B x H x D uden stand

107,7 x 65,4 x 6,4 cm

Dimensioner B x H x D med stand

107,7 x 66,9 x 29,0 cm

Vægt uden stand

15,5 kg

Vægt med stand

21,5 kg

VESA standard

300 x 200 mm

Digital TV tuner

DVB-T2/C/S2

HDMI port

4

Energimærkning

F

HDR

F

Produktblad

https://usercontent.one/wp/blaagaard-radio.dk/wp-content/uploads/2024/08/Loewe-inspire-data-sheet-August-2024-EN.pdf?media=1683188341

Energilabel

https://usercontent.one/wp/blaagaard-radio.dk/wp-content/uploads/2024/08/62463x50_EnergyLabel_inspire_48_dr_oled_1653891.png?media=1683188341

Energi label - Grade F
Indkøbskurv
Scroll to Top