Loewe 65″ stellar dr+ – Magisk Design-TV

På fjernlager
– Leveringstid kan forekomme

51.999,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Loewe stellar 65 dr+

Det håndværksmæssige design-tv med Loewe dual channel dr+.

Designet, udviklet og produceret af Loewe i Kronach, Tyskland. Det nye Loewe stellar er et ægte håndværksdesign-tv med udvalgte ægte materialer, et OLED-panel tilpasset af Loewe og overraskende magiske detaljer. Og det har det hele: et helt nyt chassis med Loewe dual channel dr+ med SSD til multi-view og optagelse samt det nye Loewe os9 for en førsteklasses smart streamingoplevelse med en app-butik i topklasse og hurtige spilfunktioner.

  • Egenproducerede OLED-paneler med alu-ramme og betonbeklædning.
  • Loewe dual channel dr+ med SSD til multivisning og multioptagelse.
  • Fleksible tilslutninger med HDMI 2.1 og 144 Hz VRR til hurtig spil.
  • Superhurtigt og smart Loewe os9.
  • Sofistikeret design med ægte materialer og smarte konstruktionsdetaljer.
  • Loewe magic.light og gulvstander med magic.motion.

Indhold i kassen: Loewe stellar 65 dr+, drejelig bordstand stellar, Loewe welcome box, Loewe fjernbetjening stellar, Loewe fjernbetjening stellar mini, 4x AAA batterier, brugervejledning, strømledning

Varenummer 63470B10 Kategorier , ,

Ultra HD OLED-paneler for den højeste ydeevne.

Det højtydende OLED panel, som er nyeste generation W-OLED med MLA-Micro Lens Array og META-teknologi i Ultra HD opløsning, tilbyder højeste lysstyrke og uovertruffen billedkvalitet.

OLED panelet er designet, konstrueret og fremstillet af Loewe i Kronach, Tyskland. Med alu-sammensat bagside, børstet aluminium ramme og ægte betonbagbeklædning.

Hvert enkelt Loewe stellar TV bliver individuelt kalibreret på Loewe fabrikken og med understøttelse af det nyeste HDR 10+ Adaptive-format opfylder det alle relevante billed- og farvestandarder for en perfekt naturlig og imponerende filmgengivelse i din stue.

 

Uendelige muligheder for samtidig visning og optagelse.

Udstyret med et dobbeltkanalchassis, dobbelte triple-tunere og en moderne, hurtig og lydløs SSD-optager tilbyder Loewe dr+-systemet flere visnings- og flere optagelsesmuligheder fra EPG-programmeret optagelse til spontane timeshift-funktioner.
Tunere til DVB-T2/C/S2 HD og et skjult, men alligevel let tilgængeligt CI CAM slot understøtter forskellige modtagelses- og optagescenarier. Det nyeste Solid State Drive er perfekt til videoapplikationer og både energieffektivt, ekstra hurtigt og absolut støjfrit for maksimal komfort.

 

Fuld understøttelse af tilslutningsstandarder til spillekonsoller.

Det helt nyudviklede Loewe-chassis SL950 med det nyeste og hurtigste NTK-chipsæt inklusive grafisk AI nural-processorenhed samt den nye Loewe os9 tilbyder endeløs tilslutning og fleksibilitet. Dette inkluderer også den fulde HDMI 2.1-standard på alle fire HDMI-indgange med eARC, ALLM og VRR i Ultra HD-opløsning op til 144 Hz for hurtig konsolbaseret spil af den seneste generation.
Derudover tilbyder Bluetooth, fire USB-porte, inklusive to USB-C, Wifi, LAN, Toslink og forbindelser til antenne, kabel og satellit, flere fremtidssikrede indgange til ethvert brugsscenarie. Understøttelsen af ​​bredt anvendte dlna, Miracast og andre tillader komfortabel indholdsdeling og kontrol via hjemmenetværket til enhver tid.

 

Loewe os9 med stort udvalg i smart-TV app store.

Den nye Loewe os9 er et meget bekvemt og hurtigt smart styresystem. App-butikken tilbyder et ekstra stort udvalg af smarte apps og et rigt udvalg af video-on-demand-tjenester, herunder f.eks. Netflix, YouTube, Disney+, DR TV, TV2 Play, Viaplay og meget mere.
Tv’et leveres også med to fjernbetjeninger til enhver præference: Den klassiske Loewe-fjernbetjening stellar med programnummerknapper og kontroller til optagelse og videoafspilning. Og Loewe fjernbetjeningen stellar mini med færre knapper, men inklusive Bluetooth og stemmestyringsfunktionalitet, inklusive Alexa Skills og Bixby. Derudover er systemet også kompatibelt med avancerede netværksfunktioner.

 

Håndværksdesign med børstet aluminium og ægte beton.

Den nye Loewe stellar er et ægte håndværksdesign-tv fra Loewes in-house design- og innovationsstudie. Den er skabt med udvalgte ægte materialer såsom en displayramme lavet af børstet aluminium i diamantskåret form, en fin højtalergrill lavet af spraymalet metal og en bagside lavet af ægte beton med en struktur så individuel som et fingeraftryk. Alle tilslutninger er godt skjult, og alle kabler er godt styret af en integreret kabelstyring og kabeldæksler i lysegrå fuldender bagsiden. Et smart vægbeslag muliggør ekstra slank vægmontering, de massive VESA-bolte understøtter adskillige fleksible vægløsninger.

Gennemarbejdet og fint detaljeret design, udviklet af vores eget Loewe Design & Innovation Center, hvilket gør hvert TV unikt som et fingeraftryk, er blevet anerkendt af internationale ekspertjuryer med den prestigefyldte reddot award og den anerkendte iFDesign Award.

 

Loewe magic.moments.

Alle Loewe stellar TV er udstyret med det integrerede Loewe magic.light: Den skjulte LED-lysbjælke overrasker med diskret oplyste velkomst- og afskedsanimationer eller en stemningsfuld belysning i varm hvid under filmvisning. Den kan justeres i enhver anden regnbuefarve, ved forskellige lysstyrke- og mætningsniveauer samt i forskellige individuelle trin for animationsvarighed – eller selvfølgelig også deaktiveres, hvis det ønskes. Loewe magic.motion-funktionen roterer tv’et på den valgfrie motoriserede Loewe gulvstand ved et tryk på en knap på Loewe fjernbetjeningen.

Energimærkning

E

HDR

E

Farve

Aluminium + beton

Skærmopløsning

Ultra HD 4K (3840 x 2160)

Skærmtype

OLED

Skærmstørrelse

65"

Scanningsfrekvens

144 Hz

Højtaler

80 Watt

Operativsystem

Loewe os9

Optagefunktion

Ja, indbygget SSD harddisk med 1 TB

USB port

4

Dimensioner B x H x D uden stand

146,8 x 88,8 x 4,7 cm

Dimensioner B x H x D med stand

146,8 x 94,0 x 27,5 cm

Vægt uden stand

21,5 kg

Vægt med stand

23,7 kg

VESA standard

300 x 200 mm

Produktblad

https://usercontent.one/wp/blaagaard-radio.dk/wp-content/uploads/2024/08/Loewe-stellar-42-65-data-sheet-June-2024-EN.pdf?media=1683188341

Digital TV tuner

DVB-T2/C/S2 dobbelt tuner

HDMI port

4

Energilabel

https://usercontent.one/wp/blaagaard-radio.dk/wp-content/uploads/2024/08/63470x10_EnergyLabel_stellar_65_dr_oled_1977964.png?media=1683188341

Energi label - Grade E
Indkøbskurv
Scroll to Top